Routebeschrijving

Camping Fort Bedmar bevindt zich in het Noorden van België op de grens met het Nederlandse Zeeuwsch-Vlaanderen, ongeveer 20 km ten westen van Antwerpen. Het Waasland, ook wel “ 't Soete Landt van Waes” genaamd, is één van de 5 streken in de provincie Oost-Vlaanderen. Ons grensdorp De Klinge (gelegen ten noorden van de Expresweg N49 – E34) is een deelgemeente van Sint-Gillis-Waas


Vanuit Antwerpen :
volg richting Gent E17, neem de afrit Brugge/Rotterdam (direkt de 2 de na de Kennedy-tunnel), volg richting Brugge op de A11 (N49), neem de afrit Vrasene/Kieldrecht, ga rechts richting Kieldrecht tot in het centrum, volg dan links richting De Klinge, na ongeveer 5 km neem je rechts (Fort Bedmarstraat) en volg je de wegwijzers “Camping Fort Bedmar”.

Vanuit Gent : volg richting Antwerpen E17, neem de afrit St-Niklaas/Hulst, blijf de richting Hulst aanhouden en dan kom je op de N403, deze baan steeds blijven volgen, afrit De Klinge nemen en dan verder de wegwijzers “Camping Fort Bedmar” blijven volgen.

Vanuit Brussel : neem richting Antwerpen via E19, voor Antwerpen richting Gent volgen via ring R1, zo kom je op de E17, neem de afrit Brugge/Rotterdam (direkt de 2 de na de Kennedy-tunnel), volg richting Brugge op de A11 (N49), neem de afrit Vrasene/Kieldrecht, ga rechts richting Kieldrecht tot in het centrum, volg dan links richting De Klinge, na ongeveer 5 km neem je rechts (Fort Bedmarstraat) en volg je de wegwijzers “Camping Fort Bedmar”.

Vanuit Zeeland – Nederland : neem de Westerscheldetunnel (tol) naar Terneuzen via de N62, volg deze tot de N61-N62, volg richting Hulst, ga de N60 op richting Hulst – Sint-Niklaas, direkt over de grens (verkeerslichten) rijdt u links richting De Klinge, vanaf het centrum volgt u de wegwijzers naar “Camping Fort Bedmar”.

Vanuit de rest van Nederland : richting Antwerpen, en dan zoals boven beschreven.

ROUTEPLANNER :